Menu Sluiten

Aanbeveling Onderhoud Haspels Omgeving Groot Bijgaarden

Ansul is sinds 1947 de expert in brandbeveiliging.Onze diensten bedienen jaarlijks meer dan 40.000 klanten in Belgiƫ.

00159640015964

More info

tags: Brandblussers – Brandhaspels – Brandweerkoppelingen – Brandweermateriaal – Diensten Onderhoud Haspels – 

Wenst u meer info over aanbeveling onderhoud haspels omgeving groot bijgaarden kijk dan vlug op https://www.ansul.be | Aanbeveling Onderhoud Haspels Omgeving Groot Bijgaarden

vervangen van versleten onderdelen en het uitvoeren van lekdichtheidscontroles, kunnen deze problemen voorkomen worden.

Voorkom storingen en verleng de levensduur

Een ander voordeel van regelmatig onderhoud is het voorkomen van storingen. Een storing kan ontstaan door slijtage van onderdelen of door vuil en stof. Door het tijdig vervangen of repareren van deze onderdelen, kan de kans op storingen aanzienlijk verminderd worden. Dit bespaart niet alleen tijd en geld, maar kan ook voor extra veiligheid zorgen in geval van een noodsituatie.

Daarnaast kan het goed onderhouden van haspels de levensduur verlengen. Een haspel gaat gemiddeld 10-15 jaar mee, mits deze regelmatig wordt onderhouden en gerepareerd wanneer nodig. Zo bent u verzekerd van een goede werking van uw haspels op de lange termijn.

Kies voor professioneel onderhoud

Het is belangrijk om het onderhoud van haspels over te laten aan een erkende servicetechnicus. Deze heeft de juiste kennis en ervaring om de haspels grondig te controleren en te onderhouden volgens de NEN normen. Daarnaast beschikt de technicus over de nodige materialen en gereedschappen om eventuele reparaties direct uit te voeren.

Een professionele servicetechnicus kan ook advies geven over eventuele upgrades of vervanging van verouderde haspels. Zo kunt u blijven voldoen aan de actuele veiligheidseisen en zorgen voor de beste bescherming tegen brand.

Bespaar kosten en zorg voor veiligheid

In het kort, regelmatig onderhoud van haspels in de omgeving van Groot Bijgaarden is van groot belang voor de veiligheid van uw gebouw en medewerkers. Door verstoppingen, lekkages en storingen te voorkomen, kunt u kosten en tijd besparen. Kies daarom voor professioneel onderhoud en zorg voor een veilige werkomgeving.

Bronvermelding:

https://www.ansul.be/diensten/onderhoud-haspels/

Haspels Aanbeveling: Onderhoud Haspels in de Omgeving van Groot Bijgaarden

Een onderdeel dat vaak over het hoofd wordt gezien bij het onderhoud van gebouwen en bedrijfsruimtes, zijn haspels. Deze zijn essentieel voor het veilig gebruiken van brandblussers en kunnen levens redden bij een noodgeval. Het regelmatig onderhouden van haspels is dan ook van groot belang. In dit artikel zal er dieper ingegaan worden op het belang van onderhoud van haspels in de omgeving van Groot Bijgaarden.

Wat zijn haspels en waarom zijn ze belangrijk?

Haspels zijn slanghaspels die gebruikt worden in combinatie met brandblussers. Ze dienen als aanvulling op het bestaande blussysteem en maken het mogelijk om snel en effectief een beginnend brandje te blussen. Haspels zijn in staat om grote hoeveelheden water of schuim te verspreiden over een grote oppervlakte en zijn daarom uitermate geschikt voor gebruik in kantoren, magazijnen en andere bedrijfsruimtes.

Het is niet alleen belangrijk om haspels te hebben, maar ook om deze goed te onderhouden. Een slecht onderhouden haspel kan namelijk gevaarlijk zijn en in een noodgeval juist zorgen voor meer schade. Daarnaast is het verplicht volgens de NEN normen om haspels jaarlijks te laten controleren en onderhouden door een erkende servicetechnicus.

Voorkom verstoppingen en lekkages

Een van de belangrijkste redenen om haspels regelmatig te laten onderhouden, is om verstoppingen en lekkages te voorkomen. Door regelmatig gebruik kunnen de slang en de koppelstukken van een haspel beschadigd raken of verstopt raken met vuil en stof. Dit kan ervoor zorgen dat de haspel niet meer goed functioneert in geval van nood. Het is dan ook van groot belang dat deze onderdelen regelmatig worden gereinigd en gecontroleerd.

Tevens kan een slecht onderhouden haspel lekkages veroorzaken. Dit kan leiden tot waterschade en mogelijk zelfs kortsluiting in elektronische apparatuur. Door het tijdig


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Aanbeveling onderhoud haspels omgeving groot bijgaarden

!–StopPubText–>.